“Ilona geeft écht persoonlijke aandacht”

Mevrouw Struikman is een hippe vrouw van 59 jaar die er graag leuk uit blijft zien. “Voor mij geen grijze krulletjes of suffe jurken! Mijn moeder is 81 en lakt nog steeds haar nagels, zo wil ik ook ouder worden.” Dit ouder worden gaat echter gepaard met veranderingen in haar lichaam. Sinds de overgang heeft mevrouw Struikman namelijk plotseling last van gezichtsbeharing en ook kwam ze aan. “Gelukkig kan Huidpraktijk Ilona me helpen.”

Laserontharing in gezicht

“Ik ga naar Huidpraktijk Ilona voor een laserontharingsbehandeling voor mijn gezicht en ook heb ik vetcellen laten bevriezen,” aldus mevrouw Struikman. “Een klein snorretje krijgt bijna iedere vrouw wel na haar dertigste, maar dit was vreselijk. Ik voelde me niet meer de vrouw die ik ben. Gelukkig kwam ik in contact met Huidpraktijk Ilona. Niet alleen helpt ze mij dankzij laser van ongewenst haar af te komen, ook vind ik hier antwoorden over de overgang, hormonen en de invloed hiervan op je lichaam en huid.”

‘Dit hoort nou eenmaal bij de overgang’

Deze antwoorden kreeg ze niet bij een arts of andere specialist. “Vaak kreeg ik te horen ‘dat dit nou eenmaal bij de overgang hoort’. En daar bleef het dan bij. De overgang is al zo’n taboe. Maar weinig mensen praten erover. Ik was dan ook heel blij om bij Ilona meer antwoorden te vinden. Ze is heel begripvol en neemt alle tijd om alles rustig uit te leggen én naar een oplossing te zoeken. Ik voel me hier serieus genomen en begrepen!”

Vetcellen bevriezen

Ook kwam mevrouw Struikman plotseling aan, een andere ‘overgangskwaal’. “Dit vet raakte ik niet meer kwijt. Daarom laat ik mij behandelen met een apparaat dat vetcellen bevriest waardoor ze verdwijnen. De eerste keer was best spannend. Maar Ilona legt alles rustig uit, in begrijpelijke en eerlijke taal. Wat mij overtuigde is dat Ilona het apparaat zelf ook gebruikt om van haar love handles af te komen. Ze is hiermee het levende bewijs dat het werkt. Dit zegt mij meer dan mooie plaatjes of praatjes.”

Mijn broek zit minder strak

Het is inmiddels twee weken geleden dat mevrouw Struikman behandeld is. “Mijn lichaam doet nu de rest. Pas over een maand is het echte resultaat zichtbaar, maar ik heb nu al het idee dat het werkt. Dit merk ik vooral wanneer ik mijn broek aantrek, hij zit minder strak.” Als de behandeling aanslaat volgen ook haar vriendinnen. “Ik ben het proefkonijn van de club”, lacht ze.

Ontzettend tevreden

“Sowieso zou ik Huidpraktijk Ilona aan anderen aanraden”, vertelt mevr. Struikman. “Het is een kleine praktijk en Ilona geeft écht persoonlijke aandacht. Ik voel me hier absoluut geen nummer. Ilona weet bij ieder bezoek nog precies wat er de vorige keer besproken is. Daarbij heeft ze veel kennis in huis, die dieper gaat dan mijn ervaringen bij een schoonheidssalon. Na een behandeling belt ze trouwens om te vragen hoe het gaat. Deze nazorg zie je tegenwoordig niet veel meer. Ik ben dan ook ontzettend tevreden!”