Peeling

Een peeling is een gezichtsbehandeling met vaak een verbluffend resultaat. Een peeling is namelijk meer dan het aanbrengen van een masker of crème. Bij een peeling wordt er een heel dun laagje van je huid verwijderd. Zo’n dun laagje dat het niet schadelijk is, maar wel je huid opschoont en ‘aan het werk zet’. Oneffenheden verdwijnen namelijk. Fijne rimpeltjes, littekens of acné worden minder zichtbaar. Daarbij stimuleert een peeling je huid om nieuwe huidcellen aan te maken, wat het verouderingsproces tegengaat. Het resultaat van een peeling is dan ook een jongere, egalere en meer stralende huid.

Neem contact op

Soorten peelings

Bij Huidpraktijk Ilona kun je terecht voor verschillende soorten peelings. Zo zijn er peelings gericht op huidverjonging, op het verwijderen van oneffenheden zoals pigmentvlekken of peelings speciaal voor de vette huid. Om het beste resultaat te behalen kijkt de huidtherapeut welke behandeling aansluit op je wensen en behoeften. Ook bepaalt de huidtherapeut wat jouw huidtype is en welke peeling het meest geschikt is.

Een aantal voorbeelden van peelings:

  • Peeling voor een jongere huid;
  • Peeling tegen acne;
  • Peelings voor een gelijkmatige huid zonder oneffenheden;
  • Peelings tegen een vette huid;
  • Peelings tegen een droge huid;
  • Peeling speciaal voor zwangere vrouwen;
  • Peeling speciaal voor tieners.

Afspraak maken

Wil je weten welke peeling voor jou het meest geschikt is? Maak dan een afspraak voor een peeling. Deze start altijd met een korte intake, waarin bepaald wordt wat de juiste peeling is voor jou.

Image Skincare

Bij peelings gebruikt Huidpraktijk Ilona de huidproducten van Image Skincare. Dit is geen regulier huidverzorgingsmerk, maar een merk met producten speciaal ontwikkeld voor huidspecialisten en huidtherapeuten. En dat merk je. Bij Image Skincare gaat het om het resultaat. Of het nu gaat om een peeling voor professionele huidverjonging of het behandelen van een paramedisch huidprobleem. De combinatie van het juiste product en de expertise van de huidtherapeut zorgen voor het beste resultaat. Daarbij is er voor elke huidtype een passend product.

Product Voor wie?
Image Skincare The Signature, verstevigende peeling voor nek en decollete

Voor wie een egale, gladde en stevigere huid van nek en decolleté wil

Image Skincare Ormedic Lift  Zwangere vrouwen, tieners of mensen met een geïrriteerde huid
Image Skincare The Signature Facelift Voor wie last heeft van een droge huid of rosacea, of een operatie heeft ondergaan
Image Skincare Lightening Lift Voor wie last heeft van pigmentatie of een ongelijkmatige teint
Image Skincare Wrinkle Lift Voor wie een jongere en egalere huid wil
Image Skincare Acne Lift Voor wie af wil van acné, of last heeft van een vette huid en verwijde poriën
Image Skincare Beta Lift Voor wie af wil van ernstige acné, of last heeft van een vette huid en verwijde poriën
Image Skincare Perfection Lift & Perfection Lift Forte Voor wie last heeft van huidveroudering, hyperpigmentatie en acne

 

Toskani

Naast Image Skincare gebruikt Huidpraktijk Ilona ook de producten van Toskani voor een heerlijke peeling. Met de toepassing van chemische actieve ingrediënten zijn deze peelings gebaseerd op het stimuleren van huidvernieuwing op een versnelde en gecontroleerde manier met als eindresultaat: een nieuwe, gezond huid. 

Voordelen van chemische peelings
De afbladderende werking van de huid draagt bij tot de eliminatie van de buitenste huidlagen en stimuleert de productie van collageen en elastine. Chemische peelings kunnen ook worden gebruikt voor andere doeleinden zoals de huid voorzien van zuurstof, het verminderen van grove poriën en rimpels, het geven van helderheid, het vervagen van imperfecties en het verminderen van pigmentvlekken en acne littekens.

Er zijn verschillende soorten medische peelings: fysische en chemische. Binnen chemische peelings zijn er verschillende soorten, afhankelijk van de diepte. De TCA is één van de meest intensieve en effectieve peeling die er is en behoort tot de categorie ‘superficieel peelings’. Binnen TOSKANI kennen we twee concentraties, namelijk: 15% en 35%. Hoe hoger de percentage hoe intensiever de werking. TCA wordt veelal gebruikt door huidtherapeuten en cosmetische artsen.