Nieuw! Spa gezichtsbehandeling

Nieuw bij Huidpraktijk Ilona: een heerlijk ontspannende spa-gezichtsbehandeling. Deze behandeling is een heerlijk moment voor jezelf en geeft je huid een flinke oppepper! Geschikt voor iedereen die graag een jongere, frissere en meer stralende huid wil.

Deze fijne behandeling is dan ook geen onderdeel van een huidtherapie, maar wel een fijne behandeling die voelt als een luxe spa-ervaring. De behandeling helpt je huid te exfoliëren, egaliseren en van zuurstof te voorzien. Exfoliëren is het verwijderen van dode huidcellen, waardoor deze weer glans krijgt.

Reiniging, peeling en masker

De behandeling bestaat onder ander uit een reiniging, peeling, serum, masker en crème. Hierbij gebruiken we 02 lift van Image Skincare. Een revolutionaire productlijn met zuurstof, plantenstamcellen en speciaal geconcentreerde plantaardige enzymen. Het resultaat is een jongere, egalere en mooiere huid.

Nu maar €65!

Om je kennis te laten maken met deze behandeling betaal je van 16 juli tot 26 augustus geen €75, maar €65! Profiteer dus van deze introductieaanbieding en maak snel een afspraak!

Meer over deze spa-gezichtsbehandeling.

Wil je nog meer ontspannen? Voel je als nieuw dankzij yoga, massage of mindfullness bij Liever Los!