Verwen je vriendin, moeder of oma met een van onze moederdagactie’s!

Het is alweer bijna moederdag! Maar weet je niet waar jij je vriendin, moeder of oma mee kan verrassen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk voor moederdag een speciale actie opgezet.

Moederdagactie

Naast onze prachtige huidverzorgende producten van Image Skincare hebben wij nu ook twee prachtige behandelingen opgesteld. Bij beide sets wordt een protocol bijgeleverd zodat je vriendin, moeder of oma zich zelf heerlijk kan verwennen in deze periode. Dat verdient ze toch!

Doe-het-zelf Flash Facial behandeling

Wil jij je vriendin, moeder of oma ook die verwennen met een heerlijke facial behandeling? Geef haar dan de Flash Facial set. Een heerlijke behandeling die ze gewoon thuis kan uitvoeren. De huid wordt hierbij in korte tijd ultiem gehydrateerd, gevoed en in balans gebracht.

Wat zit er in de set?

Deze prachtige set bevat alle producten om een complete facial uit te voeren! Je ontvangt alle producten om je huid op de juiste manier te verzorgen. Op deze manier geef je een compleet verwenpakket weg! Wie wil dat nou niet?

 • ORMEDIC – Balancing Gel Polisher: Deze zachte polisher zorgt voor een ware boost in jouw glow-regime. De combinatie van mechanische, enzymatische en fruitzuur exfolianten poetst dode huidcellen weg zonder dat daar een agressieve scrub aan te pas hoeft te komen. 
 • ORMEDIC – Trial Kit bestaande uit:
  • ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser: Reinigt op een krachtige en tegelijkertijd zachte manier vuil, onzuiverheden en make-up. Je facial zal hiermee met een schone lei beginnen.
  • ORMEDIC – Balancing Anti-Oxidant Serum: Een prachtig product die voor balans en hydratatie zorgt en tevens je voorbereidt op de dag of nacht. Dit product geeft extra bescherming en verzorging voor de huid.
  • ORMEDIC – Balancing Bio-Peptide Crème: Een heerlijke verzorgende nachtcrème die het vochtgehalte in de huid herstelt. De Balancing Bio-Peptide Crème geeft een egale teint en zorgt voor een stralende huid.
  • ORMEDIC – Balancing Gel Masque: Een heerlijk kalmerende en verkoelende gel-masker zorgt ervoor dat je huid op de juiste manier verzorgt wordt in (vocht)nood! Het zorgt voor herstelling van de huid m.b.t. dagelijkse schadelijke invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan uitdroging of teveel zon. Het perfecte product om te gebruiken nu de zon weer extra veel gaat schijnen!
 • Gedrukt protocol: Wel zo handig! Zo weet je vriendin, moeder of oma precies welke stappen ze thuis uit moeten voeren!

Nu alleen t/m moederdag zondag 10 mei van €74 voor maar €64!

Bestel hier de Flash Facial

Doe-het-zelf Peeling behandeling

Gun jij je vriendin, moeder of oma ook een beetje extra me-time? Wil je haar een huidverbeterende boost geven? Dan is de Peeling set het perfecte kado om te geven. Om tijdens deze lockdown ook stralend voor de dag te blijven komen, hebben wij deze peel-set samengesteld om hem zelf thuis te kunnen uitvoeren. Zo blijft je huid in fantastische conditie en krijgt het de juiste boost die het nodig heeft.

Wat zit er in de set?

Deze complete set bevat alle prachtige huidverbeterende producten die nodig zijn voor een Peeling. Een prachtige set om je vriendin, moeder of oma te verwennen.

 • AGELESS – Total Resurfacing Masque: Een peilende masker die – op basis van verschillen zuren – voor de gladste huid ooit zorgt! Het bevat glycolzuur, melkzuur en salicylzuur.
 • VITAL C – Hydrating Enzyme Masque: Dit masker heeft een enzymatische werking, wat ervoor zorgt dat de dode huidcellen zich als het ware oplossen. Met deze combinatie is je huid dan ook ultiem geëxfolieerd!
 • IMAGE SKINCARE Normal / Dry Kit: 
  • AGELESS – Total Facial Cleanser: Deze unieke cleanser heeft een intensieve exfoliërende werking.
  • VITAL C – Hydrating Anti Aging Serum: Dit serum is één van onze bestsellers en zorgt voor een ware hydratatie boost! Geschikt voor alle huidtypes.
  • PREVENTION+ Daily Hydrating Moisturizer SPF30: Na het exfoliëren is het extra belangrijk je huid goed te beschermen tegen UV-straling. Deze dagcrème met SPF30 beschermt én hydrateert.
 • Gedrukt protocol: Ook bij deze prachtige set leggen wij precies uit welke stappen je vriendin, moeder of oma moet uitvoeren.

Nu alleen t/m moederdag zondag 10 mei van €100,50 voor maar €85,50!

Bestel hier de Peeling

 

Cadeaubon

Welke vrouw is er nou niet gek op huidverzorgende producten? Geef je vriendin, moeder of oma een cadeaubon zodat zij zichzelf kan verwennen met heerlijke verzorgende producten van Image Skincare. Ook kan je haar eventueel een cadeaubon geven voor een heerlijke gezichtsbehandeling, die zij na deze periode – waarin corona heerst – kan uitbesteden bij ons. Verwen haar met een verzorgende cadeaubon en laat haar stralen.

Bestel hier een cadeaubon