Hoe verzorg jij je huid het beste en met welke producten?

In deze periode is het belangrijk dat je je huid extra goed blijft verzorgen. Ga voor wat extra me-time! Omdat het vaak voor veel mensen onduidelijk is hoe je dit het beste kunt doen, hebben wij speciaal voor jullie een stappenplan uitgezet.. De producten die wij gebruiken zijn van Image Skincare en bieden de perfecte verzorging voor iedere huidtype.

Stap 1. Gezicht reinigen 

Product 1. ORMEDIC Balancing Gel Polisher
Als eerste maken wij gebruik van de ORMEDIC Balancing Gel Polisher. Dit prachtige product van Image Skincare zorgt voor een boost in jouw glow-regime. Deze reiniger poetst namelijk de dode huidcellen weg zonder dat daar een agressieve scrub aan te pas hoeft te komen. Het is belangrijk dat je een reiniger gebruikt, aangezien je huidcellen s’nachts veel afvalstoffen aanmaken. Voor een zachte, schone en frisse huid hebben wij dus deze heerlijke polisher gebruikt.

Product 2. AGELESS Total Facial Cleanser
De Total Facial Cleanser zorgt ervoor dat de huid intensief gereinigd en gehydrateerd wordt. Deze voegt extra waarde toe aangezien dit prachtige product nogmaals overtollig talg van de huid verwijdert, zonder dat de huid uitdroogt. Een intensieve reiniging waarbij de huidstructuur tevens verbeterd wordt.

 

Bestel de reinigende producten

 

Stap 2. Gezichtsmasker aanbrengen

Product 3. I MASK – Firming Transformation Mask
Als je voor de gehele behandeling gaat raden wij zeker aan om een heerlijke gezichtsmasker te gebruiken. Het aanbrengen van dit masker kun je het beste na het reinigen van je gezicht doen, aangezien je huid helemaal schoon is om volledig nieuwe energie op te doen. Begin de dag ontspannen en gun jezelf een stralende huid met dit prachtige verzorgende masker. Dit masker helpt je huid weerstand te bieden aan stress en zorgt voor een gezonde huid. Kortom, een prachtig masker om je huid mee te verzorgen!

 

Bestel het masker

 

Stap 3. Dagverzorging toepassen

Product 4. Serum: ORMEDIC Balancing Anti-Oxidant Serum
Nadat je huid optimaal gereinigd is, komt het belangrijkste deel van de behandeling. Het is belangrijk dat je je huid goed verzorgt met de juiste huid verzorgende producten. Wij bieden diverse producten aan van Image Skincare, zodat er voor ieder huidtype een verzorgend product aangeboden kan worden. Om te starten maken wij gebruik van de ORMEDIC Balancing Anti-Oxidant Serum. Dit is een multifunctionele serum die voor balans en hydratatie zorgt en je daarnaast voorbereidt op de dag of nacht. Een geweldige serum die bescherming biedt en daarnaast zeer verzorgend is.

Product 5. Dagcrème: PREVENTION + Daily Matte Moisturizer SPF 30+
Vervolgens adviseren wij om een dagcrème aan te brengen. Hiervoor gebruiken wij de PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer SPF 30+. Deze dagcrème:

  • Absorbeert talg
  • Waterproof
  • Verrijkt met breedspectrum UVA- en UVB-filters
  • Beschermt tegen schade door vrije radicalen
  • Matteert de huid

Kortom, een geweldige dagcrème die niet alleen je huid goed verzorgt, maar daarnaast ook de huid beschermt tegen schadelijke stoffen van buitenaf.

Product 6. Oogverzorging: ILUMA Intense Brightening Eye Crème
Deze revolutionaire nieuwe egaliserende nachtcrème vervaagt effectief ouderdomsvlekken en pigmentatie. Daarnaast verbetert deze geweldige crème de huidskleur en wordt de huid verheldert voor een gezonde, jeugdige en stralende teint. Een goede verzorgende crème met een 48 langdurig en intensief effect. De perfecte afsluiter voor de complete dagbehandeling!

 

Bestel de dagverzorgingsproducten

 

Bovenstaande producten raden wij aan om te gebruiken en zijn geschikt voor ieder huidtype! Heb jij een hele droge huid of wil jij graag huidverzorgende producten die specifiek voor jou huid zijn? Neem dan gerust contact op zodat wij jou een gratis advies geven!