Huidpraktijk Ilona is verhuisd

De vestiging van Huidpraktijk Ilona in Ommen is verhuisd! Vanaf nu kun je terecht voor zowel medische als huidverbeterende behandelingen op een mooie nieuwe locatie in Ommen.

Ons nieuwe adres is:

Ruisdaelstraat 23a
7731 SW Ommen

Gratis parkeren

Huidpraktijk Ilona moest op zoek naar een nieuwe locatie vanwege de verkoop van het pand waar Ilona samen met andere ondernemers huisvestte. Gelukkig was een nieuwe locatie snel gevonden. Een mooi pand op het bedrijventerrein achter Alteveer. Deze locatie heeft een fijne eigen entree, ruimte voor een prettige behandelruimte en biedt voldoende mogelijkheden. Daarnaast is er eigen en dus gratis parkeergelegenheid.

Nieuwe cosmetische behandeling

Met deze nieuwe locatie zal ook het aantal behandelingen van Huidpraktijk Ilona uit gaan breiden. Naast de al bestaande gezichtsbehandeling kun je straks namelijk ook terecht voor andere cosmetische behandelingen zoals facials en peelings. Daarover vind je binnenkort meer op deze website.

Sfeervol ingericht

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest om het pand mooi aan te kleden, de behandelruimte in te richten en sfeervol aan te kleden. Want bij Huidpraktijk Ilona vinden we het heel belangrijk dat jij je direct op je gemakt voelt zodra je de deur bij ons binnenstapt.

Onze contactgegevens zoals ons telefoonnummer en e-mailadres blijven uiteraard hetzelfde. We hopen je snel te mogen begroeten op deze nieuwe locatie!