Huidpraktijk Ilona beoordeeld met 8,9

Huidpraktijk Ilona wordt door klanten gemiddeld beoordeeld met een 8,9. Hiervoor ontvingen wij een certificaat van Qualiview, een onafhankelijke zorgvergelijker die onder andere huidtherapeuten beoordeeld. Cliënten kunnen na afloop van hun behandeling een review achterlaten waarin onder andere informatievoorziening, omgang door de therapeut met de klant en therapietrouw worden beoordeeld. Op de eerste twee genoemde punten scoorden wij de hoogst mogelijke score.

We zijn erg blij met dit resultaat, want we vinden het heel belangrijk dat al onze patiënten en klanten tevreden zijn en weer stralen! We streven voor de toekomst dan ook naar een 10. Benieuwd naar de beoordeling? Bekijk hieronder het certificaat.

Het certificaat

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Ook je mening geven?

Wil je ook je mening geven na je behandeling? Hiermee help je ons in te zien wat er nog beter kan en help je andere patiënten de juiste huidtherapeut te vinden. Wanneer je je na een behandeling je e-mailadres achterlaat bij Ilona ontvang je een mail vanuit Qualiview om een aantal vragen te beantwoorden. Natuurlijk kun je ook een review achterhalen op de Facebookpagina van Huidpraktijk Ilona.