Actie: Gratis oksels laseren in december en januari

ACTIE!

Naast onze BLACK FRIDAY actie hebben wij ook nog een toffe actie voor de maand december en januari. Dit om deze maanden toch nog goed te vieren! Lees daarom deze blog met weetjes en tips waarom jij je voordeel zou moeten pakken van deze actie.

De maand december en januari bij onderbenen nu gratis oksels laseren!

Dat klinkt toch geweldig? En dat is het ook! Want in de maand december en januari kun je bij ons gratis je oksels laten laseren wanneer je een laserbehandeling boekt voor je onderbenen. 

Wist jij  dat je om de 6 á 8 weken kunt laseren. Daarom is het slim om op tijd te starten zodat jij volgend zomer volledig haarvrij bent! Dit is de ideale periode. Een win-win situaties dus! Profiteer dus van de korting! 

Maak een afspraak

Wat zijn de voordelen van laseren?

Voordeel 1. Nooit meer scheren!

Ten eerste is laseren ideaal wanneer je haarvrij door het leven wilt gaan. Je hoeft je nooit meer te scheren en je hebt geen last meer van irritatie. Ideaal om tijdens de zomer je nergens meer zorgen over hoeven te maken. Daarom kun je het beste vandaag nog starten met een laserbehandeling.

Voordeel 2. Geen ingegroeide haren

Wist jij  dat zelfs ingegroeide haren heel goed permanent verwijderd kunnen orden door middel van laser, waardoor de huid enorm verbetert en ontstekingen verdwijnen? 

Voordeel 3. Vergoeding

Wil jij liever laseren op een andere plek dan je onderbenen of oksels? Dat kan uiteraard ook. Hierbij is een voordeel dat ontharing in het gelaat vergoed kan worden door zorgverzekeraars.

Start dus op tijd en boek vandaag al een afspraak! 

Maak een afspraak