Doe een gratis huidscan!

Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen. Deze zijn met het blote oog niet te zien en worden in de loop van de tijd pas zichtbaar. Helaas is het dan vaak al te laat, want de aandoening heeft al schade aangericht aan je huid. Om dit te voorkomen én om iedere huid een perfect afgestemde behandeling te geven is nu een uitgebreide huidanalyse mogelijk bij Huidpraktijk Ilona.

Kom erachter hoe je huid eraan toe is

Dit gebeurt aan de hand van een apparaat dat in staat is om zowel de conditie van de oppervlakkige als de diepere huidlagen in beeld te krijgen. Hierdoor zie je precies hoe je huid eraan toe is. Dankzij foto’s met verschillenden typen licht is onder andere te zien wat je huidtype is, of je een droge of kwetsbare huid hebt en hoe het staat met je talgproductie. Maar ook zaken als (over)actieve aders komen aan het licht, wat het begin kan zijn van bijvoorbeeld couperose of rosacea.

Perfect afgestemde huidbehandeling

Dankzij deze algemene screening van je huid kan de huidtherapeut je een perfect op jouw huid afgestemde behandeling geven. Daarnaast is het dankzij de huidscan goed te zien wat het effect is van de behandeling. Door voor en na foto’s naast elkaar te leggen zie je of roodheid, rimpels, zonneschade, pigmentatie en talgproductie inderdaad zijn verminderd en de conditie van je huid erop vooruit is gegaan.

Doe een gratis huidscan!

Ben je benieuwd hoe jouw huid eraan toe is? Maak een afspraak voor een gratis huidscan!