Afvallen in 2019? Hiermee gaat het lukken!

Een nieuw jaar is begonnen! Het perfecte moment om doelen voor jezelf te stellen. Wil je dit jaar gezonder leven? Stoppen met roken? Meer tijd doorbrengen met je familie? Het zijn veel gehoorde goede voornemens. Maar ieder jaar staat er eentje toch altijd met stip op één: afvallen.

Dit is ook niet gek, want na een periode vol met pepernoten, chocoladeletters, kerstdiners, oliebollen en wijntjes gaat bij veel mensen de broek wat lastiger dicht. Ook kijken we in het begin van het nieuwe jaar weer vooruit. Straks begint de lente weer. En dan moeten die extra kilo’s er toch wel weer af zijn.

Makkelijker gezegd dan gedaan

Maar, zoals je ongetwijfeld weet, is dit vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In het begin lukt het meestal nog wel. Je zit vol goede moed en bent voorlopig wel even klaar met het vele eten van de afgelopen periode. Je gaat netjes naar de sportschool of wandelt veel, let op je voeding, drinkt meer water. En warempel: je broek zit weer iets losser!

Je komt er maar niet vanaf

Maar helaas volgt daarna vaak een lastig moment. Want hoe je ook je best doet, je komt maar niet van die lovehandles af. Of dat buikje, of die ‘kipfilets’ onder je armen. Helaas werkt dit vaak zo demotiverend, dat mensen weer vervallen in oude gewoontjes. Als het dan toch niet lukt…

Vetcelbevriezing

Maar dit zonde, want je was zo goed bezig! Iedereen heeft plekken op zijn of haar lichaam waar je snel extra vet opslaat en waar je ook maar moeilijk vanaf komt. Maar, het is niet onmogelijk. En Huidpraktijk Ilona kan je helpen! Er is namelijk een behandeling speciaal gericht op het kwijtraken van plaatselijk vet dat lastig is te verbranden. Hoe? Dankzij het tegenovergestelde van verbranden. Namelijk: vetcelbevriezing!

Oppervlakkig vet

Bij moeilijk te verbranden plaatselijk vet gaat het namelijk meestal om oppervlakkig vet. Dit is vet dat net onder het huidoppervlak ligt, boven de spieren. En bij dit type vet is het mogelijk om het dankzij bevriezing door het lichaam zélf af te laten voeren. Je hoeft er niks voor te doen! Te mooi om waar te zijn? Dat zou je denken. Maar de resultaten liegen er niet om!

Hoe werkt vetcelbevriezing?

Hoe werkt het? Dankzij een speciale applicator wordt je huid zo ver gekoeld dat je vetcellen veranderen. Je lichaam gaat ze hierdoor zien als afwijkend. En weet je wat je lichaam doet met afwijkende cellen? Hij ruimt ze automatisch op! Zo’n acht weken na de behandeling zijn de eerste resultaten zichtbaar. En de vetcellen die zijn opgeruimd blijven weg, voor altijd!

Meer over vetcelbevriezing 

Velen gingen je voor

Inmiddels heb ik in mijn praktijk al vele mensen mogen behandelen met de Clatuu, het meest geavanceerde apparaat voor het bevriezen van vetcellen. En de resultaten zijn veelbelovend! Zoals deze klant vertelt. 

€75 korting op je behandeling!

Is jouw goede voornemen om af te vallen in 2019 en wil je er dit jaar ook echt in slagen? Als nieuwe klant betaal je nu maar €275 in plaats van €350. Je ontvangt dus maar liefst 75 euro korting! Wacht niet langer en maak snel een afspraak!

Meer over afslanken door vetcelbevriezing