Nieuwe acties om jezelf wat extra me-time te geven!

Spread love, share your skincare!

Hygiëne is extra belangrijk in deze periode waarin we ons bevinden. We moeten onze handen regelmatig wassen en er wordt ons zoveel mogelijk geadviseerd om je gezicht zo min mogelijk aan te raken. Wat extra aandacht voor het twee-dagelijkse reinigingsritueel met onze IMAGE Skincare cleanser kan dan ook geen kwaad!
 
Deze periode is de perfecte tijd om jezelf de gelegenheid te geven voor wat extra me-time. Daarom bieden wij drie prachtige sets aan die bestaan uit een cleanser en een masker!
 
Omdat we in deze tijd wat extra liefde nodig zijn, bieden wij ook een gratis sheet mask aan met een leuk kaartje! Ideaal om deze bijvoorbeeld naar je vriendin, je moeder of buurvrouw te sturen en haar ook een heerlijke verzorging te gunnen in deze periode.

Set 1: Shine bright like a diamond!

ILUMA – Intense Brightening Cleanser + I MASK – Firming Transformation Mask
Ondanks dat dit een grauwe periode is, hoeft je huid er niet zo uit te zien. ILUMA – Intense Brightening Cleanser maakt je huid grondig schoon en licht de huid als het ware op wat die felgebeerde glow tevoorschijn tovert. Verwen jezelf daarna met het I MASK – Firming Transformation Mask die de huidconditie optimaliseert en vitaliseert, waardoor jouw glow langer zichtbaar blijft. Niet voor niets één van onze topduo’s!

10% korting + gratis sheetmask en kaartje

Perfect voor een heerlijke me-time gelegenheid!

Bestellen

 

Set 2: Keep it clean

ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser + I MASK – Purifying Probiotic Mask
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: hoe schoner de huid, hoe beter! Zeker in deze tijd. Geef je huid daarom een powercleanse met de Keep It Clean set. Deze set bestaat uit de ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser die je huid niet alleen grondig reinigt, maar ook kalmeert (niet onbelangrijk in deze tijd) en het I MASK – Purifying Probiotic Mask. Zeg met het grootste gemak gedag tegen een onrustige huid! Dit I MASK detoxmasker gemaakt van groene klei absorbeert onzuiverheden tot diep in de poriën en pakt overmatig talg aan. Keep it clean, stay safe.

10% korting + gratis sheetmask en kaartje

Verzorg je huid goed in deze periode! 

Bestellen

 

Set 3: stay hydrated

ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser + I MASK – Purifying Probiotic Mask
Samen binnen zitten zorgt voor veel gezellige momenten, maar er is een grote kans dat je huid deze isolatie niet zo fijn vindt (minder frisse lucht, meer verwarming). Door je huid goed gehydrateerd te houden voelt deze minder droog aan en blijven de fijne lijntjes ook in quarantainetijd weg. De Stay Hydrated set bevat twee heerlijke producten voor een hydratatieboost! VITAL C – Hydrating Facial Cleanser en ORMEDIC – Balancing Gel Masque vormen een ideaal duo om gehydrateerd en met een gladde huid deze periode door te komen.

10% korting + gratis sheetmask en kaartje

Vermijdt fijne lijntjes in de quarantaine tijd en verzorg jezelf goed! 

Bestellen