“Ik zie echt verschil en de mensen om mij heen ook”

Een dame van 46 uit Ommen volgt twee behandelingen bij Huidpraktijk Ilona. Ze laat vet bevriezen (cryolipolyse) en is net gestart met een laserontharingsbehandeling. Over beiden is ze heel tevreden “Ik zie echt verschil en de mensen om mij heen ook!”

“Iedereen denkt dat ik heel erg op mijn voeding let de laatste tijd, maar dat valt wel mee. Ik val af dankzij het bevriezen van vet. Ik ben nu twee keer geweest en je ziet echt resultaat!”, vertelt ze. “Ik moest wel een drempel over om dit te gaan doen. Het kost natuurlijk wel wat en ik vroeg mij af of het niet slecht is voor je lichaam. Maar Ilona legt heel duidelijk uit hoe alles werkt. Ook vertelt ze eerlijk dat het geen wondermiddel is. Als je overgewicht hebt, raak je het hierdoor niet ineens kwijt. Maar voor probleemgebieden werkt het perfect.

Duct tape

“Het zijn dan ook net die plekken waar je anders maar niet vanaf komt”, gaat ze verder. “Het buikje na je bevalling, het rolletje over je riem. En ook het kwabje bij je bij je bh-bandje. Je ken het wel. Op gegeven moment heb je alles geprobeerd maar kom je hier gewoon niet meer vanaf. Soms lijkt de enige oplossing een rol duct tape te gebruiken om het naar achteren te plakken”, grapt ze. Tot mevrouw dus het bevriezen van vet ontdekte. “Ik ging direct voor meerdere probleemgebieden en heb er geen moment spijt van gehad. Mijn man volgt de behandeling nu zelfs ook!”

Een vrouw die haar vak verstaat

Over Ilona zelf is ze ook erg te spreken. “Ik ben ook naar grotere klinieken geweest en daar heb ik niks op aan te merken hoor, maar bij Ilona is de sfeer wat gemoedelijker. Er is tijd voor een kopje thee en een praatje. Ik voel me bij Ilona dan ook erg op mijn gemak. Dat is heel belangrijk, want vooral bij zo’n laserbehandeling lig je daar toch maar, als je snapt wat ik bedoel. Dat moet niet ongemakkelijk voelen. Los daarvan merk je aan alles dat Ilona een goed opgeleide huidtherapeut is met veel kennis in huis. Ze legt heel correct en consequent uit hoe een behandeling werkt en wat je kunt verwachten. Het is echt een vrouw die haar vak verstaat.”