Hoe voorkom je een droge huid tijdens de wintermaanden?

Lees nu onze blog! 

Tijdens de wintermaanden krijgen velen last van een droge en strakke huid. Omdat het belangrijk is om dit te voorkomen en/of tegen te gaan geven wij graag tips!

De wintermaanden zorgt bij velen voor een huid die trekt, strakker voelt en soms ook gevoeliger is. Velen denken dat dit komt door de kou, maar niets is minder waar. De oorzaak van een droge huid ligt voornamelijk bij het omhoog schroeven van de verwarming. Hierdoor gaat namelijk de luchtvochtigheid omlaag en droogt de huid sneller uit. Om deze reden bieden wij huidverzorgende producten die je huid niet alleen verzorgen maar daarnaast ook nog eens beschermen en hydrateren. Zo biedt de Vital C productlijn de ideale huidverzorging tijdens de wintermaanden. 

Je huid heeft tijdens de wintermaanden extra verzorging nodig en daarom biedt Image Skincare producten aan die ideaal zijn voor deze periode. Naast de losse producten van de Vital C productlijn mogen wij van Image Skincare ook een prachtig verzorgingspakket aanbieden: de Vital C Limited Edition Giftset.

Wist jij  dat je naast de Vital C lijn ook allerlei andere huidverzorgende producten kunt bestellen via onze nieuwe webshop? 

Ga naar de webshop

Wat doet de Vital C Limited Edition Giftset?

Namens Image Skincare mogen wij deze prachtige set aanbieden zodat jouw huid uitermate beschermt wordt. De combinatie van de volgende huidverzorgende producten geeft een ware hydratatieboost aan de huid:

  • VITAL C – Hydrating Facial Cleanser
  • VITAL C – Hydrating Anti-Aging Serum
  • PREVENTION+ Daily Ultimate Moisturizer SPF 50.

Deze prachtige combinatie is ideaal voor zowel de droge huid als de normale huid. Een hydratatieboost is namelijk zeer geschikt voor ieder huidtype. Daarnaast is deze prachtige giftset niet alleen geschikt voor de gedehydreerde huid, maar ook voor roodheid. Ben jij zwanger? Dan kun je dit prachtige pakket ook gerust blijven smeren. Kortom, een ideal pakket om je huid volledig te blijven verzorgen de komende maanden. Wees voorbereid en verzorg je huid goed!

Extra voordelen:

  • Ontvang de cleanser gratis in deze Gift Set!
  • Biedt een intensieve reiniging, hydratatie en bescherming aan de huid
  • Biedt een ware hydratatieboost

Wees voorbereid en verzorg je huid goed! 

Bestel de giftset