Een facial is een gezichtsbehandeling die je huid zuivert van allerlei onzuiverheden en zorgt voor een mooie en stralende huid. Het is een heerlijk ontspannende behandeling die vaak bestaat uit het reinigen van het gezicht,  scrubben, tonen en hydrateren en soms ook een masker.

Iedereen heeft een andere huid, daarom bestaan er verschillende soorten facials. Of je nu een vette of juist droge, een jonge of rijpere huid hebt. Voor iedereen is er een geschikte facial. Bij Huidpraktijk Ilona werken we hierbij met producten van Image Skincare. Dit is een merk met topproducten speciaal ontwikkeld voor huidspecialisten en huidtherapeuten. De combinatie van het juiste product en de expertise van de huidtherapeut zorgen samen voor het beste resultaat.

 

Neem contact op

De facial gezichtsbehandelingen waaruit je kunt kiezen zijn als volgt:

 Behandeling Voor wie
Ormedic Facial Voor alle huidtypen en mensen met een geïrriteerde huid.

Bijzonder geschikt voor zwangere vrouwen of tieners

The Max Facial

Alle huidtypen, anti-aging, grauwe/ doffe huid en verlies van elasticiteit

The Max Firming neck & decolletage treatment Speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid van de hals en pigmentaties en rimpels op het decolleté
 Clear Cell Be Clear Purifying Facial Voor wie af wil van acné
 Vital C: Antioxidant, anti-aging facial Voor wie last heeft van roodheid, inflammaties, zonschade of een droge huid
Iluma: Iluma Facial  Voor alle huidtypen die een jongere huid willen, af willen van pigmentaties of een ongelijkmatige teint

Afspraak maken

Maak je online een afspraak? Dan kun je zelf aangeven welke facial je wilt. Ben je nog niet bekend met de gezichtsbehandelingen van Ilona en weet je niet welke facial voor jou geschikt is? Geen probleem! De huidtherapeute start met een intake en analyseert je huid, waarna je de behandeling krijgt die het meest geschikt is voor jouw huid. Kies daarvoor Facial + intake in het afsprakenformulier.