LED lichttherapie

LED lichttherapie met 3 lichtbronnen kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. De infraroodtherapie zorgt voor herstellende energie, doorbloeding, productie van collageen en elastine en stimulatie van de celstofwisseling.

Chromotherapie

De chromotherapie bestaat uit rode, blauwe en groene LED’s, die elk hun specifieke werking hebben. Led licht heeft de bijzondere eigenschap om huidcellen te regenereren. Afhankelijk van de gewenste huid oplossing worden er verschillende kleuren samen met de infrarood ingezet.

De lamp beschikt over meerdere kleuren licht voor de LED lichttherapie:

Blauw licht 470 nm
Het blauwe licht is effectief bij de vermindering van bacteriën bij acne en bacteriële ontstekingen en wordt ingezet bij de verbetering van acne en actinische keratose (zonlicht beschadigingen).

Rood licht 640 nm
Het rode licht bevordert de circulatie en lymfatische stroming. Het is uitstekend toepasbaar bij de verouderde huid en stimuleert de productie van ATP (Adenosine Triphosphaat). ATP is energie dat de cel produceert en nodig heeft bij alle celactiviteiten zoals DNA replicatie, celmetabolisme en celopbouw.

Groen licht 525 nm
Het effect van groen licht wordt ingezet bij hyperpigmentatie, het verminderen van roodheid en erytheem. Het groene licht draagt bij aan detoxificatie (ontgiftigen) van de huid door vermindering van irritatie en gevoeligheid, en het is in te zetten bij o.a. rosacea en geïrriteerde huid bij eczeem, na microneedling- of peelingbehandelingen.

Neem contact op

Huidverbeteringsbehandeling met LED masker

Een huidverbeteringsbehandeling met een LED masker wordt gedaan in 4 stappen.

Stap 1

De huid wordt gereinigd met de Ageless reiniger van Image Skincare. Deze bevat alfahydroxyzuren en appelstamceltechnologie, zodat make-up en dode huidcellen verwijderd zijn en de huid optimaal in balans is.

Stap 2

Glycolzuurpeeling van Mesoestetic om de huid te stimuleren voor celvernieuwing. Als dit te sterk is of je wilt graag in de zon, dan wordt er een mildere peeling gedaan van Image Skincare de Total Resurfacing Masque. Dit masker werkt exfolierend en celvernieuwend door gebruik van mildere fruitzuren.

Stap 3

LED masker voor 25 minuten. Voor anti-age werking wordt de rode stand gebruikt. Deze dringt diep in de huid om de collageen aan te maken. Onder het LED masker krijg je een fleece masker op met hyaluronzuur. Dit werkt goed voor de fijne lijntjes.

Stap 4

Nabehandeling van de LED lichttherapie bestaat uit het aanbrengen van een serum naar huidtype en een dagcrème met spf of een foundation met spf.

Pakket 1 bestaande uit:

LavieSage voedingssuplementen

Van binnenuit uw huid te verbeteren. De producten bestaan uit:

 • SkinBalance

  voedt de huid van binnenuit SkinBalance is een hoogwaardig huidproduct op basis van visolie en een combinatie van krill olie. Het bevat een hoge concentratie omega-3 vetzuren (60%). Naast EPA en DHA bevat SkinBalance ook andere Omega-3 soorten. Het bevat alkylglycerolen, fosfolipiden, DMAE en Alfa Liponzuur, maar voor de huid onontbeerlijke vitamine A en E. Hiermee onderscheid dit product zich van andere visolie supplementen: het helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit.

 • SkinProtect

  krachtige antioxidanten voor (cel)bescherming:De actieve antioxidanten zoals vitamine C en E, helpen de huid te beschermen tegen oxidatieve schade. Beschermt niet alleen, het ondersteunt het lichaam ook bij het aanmaken van nieuwe (huid)cellen en weefsels.

 • SkinBase

  Helpt bij de vorming en ondersteuning van bindweefsel: zorgt daarmee voor stevige, soepele en veerkrachtige verbindingen tussen de spieren en de huid. SkinBase is een belangrijke bron van ingrediënten zoals vitamine C, zink, mangaan en koper. Bij huidbehandelingen is het van extra belang de huid te voorzien van de juiste en voldoende bouwstoffen: waardoor het lichaam makkelijker herstelt, de behandeling beter verloopt en het eind resultaat mooier wordt.

Image Skincare huidverbeteringsproducten

Bestaande uit een dagcrème met SPF, reiniger en avondcrème. Voor iedere huidtype zal de juiste producten worden samen gesteld. Een voorbeeld samenstelling is:

 • Ageless cleanser: Een universele schuimende cleanser die alle make-up reinigt en talg verwijdert. De total facial cleanser van de Ageless lijn brengt de PH-waarde weer in balans en verfrist de huid als een toner. Een zachte glycolzuur blend start het exfolliatieproces en geeft de huid een zacht en fris gevoel. Geschikt voor ieder huidtype.
 • Als dagcrème de Prevention Hydrating Moisturizermet een lichte textuur en breed spectrum UVA/UVB. Zorgt voor ultieme bescherming tegen huidveroudering en schadelijke invloeden van buitenaf. Bevat veel anti-oxidanten zoals Thiotaine, als ook essentiële vitamines die bescherming bieden tegen vrije radicalen.
 • Voor avondcrème de Vital C Repair creme, deze ultra-hydraterende vitamine C-antioxidant met een rijke en zachte formule is een van IMAGE’s meest bijzondere crèmes. Het bestrijdt alle zichtbare tekenen van stress, vermoeidheid, rokershuid en andere huidproblemen veroorzaakt door externe invloeden.

LED masker behandelingen voor 8 keer. Hier boven is de uitgebreidere uitleg van deze behandeling te vinden.

Prijs nu: €775,- ! Normale prijs: €1063,-

Pakket 2 bestaande uit:

 • Image Skincare huidverbeteringsproducten bestaande uit een dagcrème met SPF, reiniger en avondcrème. Zie voorbeeld bij pakket 1.
 • LED masker behandelingen voor 8 keer. Lees hierboven wat de behandeling met LED masker inhoudt.

Prijs is nu: €540,-! Normale prijs: €750,-.

Pakket 3 bestaand uit:

 • LED masker behandelingen voor 8 keer. Lees hierboven hoe een behandeling met een LED masker eruit ziet.

Prijs nu voor: €440,-! Normale prijs :€600,-.