Verras je valentijn met een van onze acties!

Valentijnsdag komt er weer aan… Een leuk moment om je liefde te verassen met een heerlijke verwen behandeling!  Maar wat moet je geven? Daarom hebben wij aan jou gedacht!

Wat is leuk om te geven met valentijn?

Natuurlijk is ieder kado leuk om te geven, maar wij hebben speciaal voor Valentijnsdag een leuke actie opgezet! Zo geven wij een prachtige korting weg voor een heerlijke Microneedling behandeling en een Vital C Facial gezichtsbehandeling!

Microneedling behandeling

Een microneedling behandeling is een prachtige behandeling om ervoor te zorgen dat jou huid weer gaat stralen. Het is een behandeling met de ENTERPEN™  waarbij gebruik wordt gemaakt van minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen. Hierdoor worden kleine kanaaltjes in de huid gemaakt die ervoor zorgen dat groeifactoren vrij gemaakt worden die uiteindelijk weer de aanmaak en herstructurering van collageen en elastine stimuleren. Kortom, je huid wordt voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur.

Nu in de maanden februari t/m april van €150 voor maar €99!

Interesse

Vital C Facial gezichtsbehandeling

Ook bieden wij een heerlijke Vital C Facial behandeling aan. Dit is een ontspannende behandeling, bestaande uit:

  • Het reinigen van je gezicht
  • Het scrubben van je gezicht
  • Het tonen en hydrateren van je gezicht
  • Soms nog als toevoeging een masker

Een heerlijke gezichtsbehandeling die de huid zal zuiveren van alle onzuiverheden en je gezicht weer laat stralen!

Nu alleen in de maand februari van €65 voor maar €49!

Interesse

Cadeaubon

Is jou valentijn gek op de huidverzorgende producten van Image Skincare of Hush & Hush? Of wil je juist een andere heerlijke behandeling geven of een verzorgende geschenkset? Alle combinaties zijn mogelijk! Daarom bieden wij  een cadeaubon van Huidpraktijk Ilona aan zodat wij samen een prachtig kado kunnen samenstellen naar het door uw gewenste bedrag! Verras je valentijn!

Interesse